6 uger

Idag er hvalpene 6 uger. Det går alt for stærkt.  Vi har taget nye portrætbilleder og har for sjov taget et af hver, hvor vi holder dem under forbenene og i kan så se hvordan de slapper fuldstændig af hvis i går over og kigger på hver enkelt hvalp på deres egen side. Det er smadder sjovt at se at de slapper sådan af, hver gang man holder dem sådan. Den med det brune halsbånd som vi kalder Lille, havde brug for en krammer bag efter. Ikke fordi hun blev bange, men hun blev bare pludselig helt vildt puttesyg, som skulle hun trøstes. Så vi brugte lige et minut på det 😀

Molly har haft besøg af sin nye familie. Hun er den hvalp der er bedst i stand og har deller over det hele. Vi fik grinet en del da billederne skulle tages, da det var svært ikke at trykke en delle frem i ansigtet og det kom til at se lidt sjovt ud på billederne, som er sorteret fra. Liselotte og John fra Struer som hun skal bo hos, har heldigvis set at hun er helt perfekt live 😉

Dette indlæg blev udgivet i Diverse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar